De ce să alegi MB Dental Junior pentru copilul tău?

Dragi părinți,

Noi îndrăgim copiii și iubim să lucrăm cu ei, de aceea ne-am decis să le oferim cele mai bune condiții pentru a reveni mereu cu drag la noi:

  • Medici dentiști pedodonți foarte pasionați și competenți care lucrează doar cu copiii,
  • Un mediu atractiv cu mascote prietenoase create special pentru copii (Regatul Dinozaurilor unde cei mici îi întâlnesc pe dinozaurii Max și Bella.),
  • Zâna Măseluță, psihologul care se asigură că cei mici intră în cabinet relaxați și fără frici și
  • Un dietetician care vă poate oferi cele mai bune sfaturi despre alimentația sănătoasă.

Cu alte cuvinte, ne-am asigurat că avem cea mai bună echipă cu care abordăm complex toți copiii: stomatolog, psiholog și dietetician.

Copiii merită tot ce e mai bun și au nevoie de un start bun în viață. E timpul să schimbăm vechea mentalitate în care mergem la dentist doar dacă ne doare ceva. E momentul să mergem la dentist pentru că știm că acolo vom întâlni prieteni dragi care au grijă ca dinții noștri să fie albi și sănătoși. De aceea, dacă baza este bine pusă, copiii vor reveni cu drag la dentist la controlul de 6 luni și astfel vom preveni cariile. De ce să nu prevenim durerile și neplăcerile asociate?

Și asta nu e tot. Tocmai pentru că suntem pasionați de ceea ce facem și simțim o responsabilitate civică față de comunitatea în care trăim, dorim să ne implicăm activ în dezvoltarea comunității locale clujene și să transmitem mai departe cunoștințele noastre, fiind pasionați de prevenția problemelor dentare. Astfel, încă din 2012 desfășurăm parteneriate cu grădinițe și școli din Cluj-Napoca, organizăm programe educaționale și de caritate, traininguri și seminarii sau webinarii pentru părinți. Ne adaptăm constant vremurilor în care trăim și de aceea, încă de la începutul pandemiei am organizat webinarii live pe pagina noastră de Facebook pe teme stomatologice și psihologice. În prezent am reluat seminariile pentru părinți la clinica noastră și în locații partenere. De asemenea, fiindcă copiii sunt focusul nostru, organizăm constant evenimente speciale pentru ei de Ziua Copilului, Halloween și Crăciun, cât și concursuri pentru ei.

Clinica noastră tratează în cea mai mare parte pacienţi care ne-au solicitat serviciile pe baza recomandărilor primite de la prietenii, colegii sau familiile lor, motiv pentru care vă încurajăm să deveniți parte a acestei comunităţi.

V-am convins? Abia așteptăm să ne cunoaștem! Vă invităm cu mult drag la Ziua Porților Deschise pe data de 3 Septembrie la clinica noastră de pe Str. Salcâmului, nr. 21 din Cluj-Napoca. Pentru mai multe detalii, urmăriți pagina noastră de Facebook.

Să ne zâmbim cu bine,

Echipa MB Dental Junior

 

Skills

Posted on

11 August 2022

Pin It on Pinterest

Share This