Despre Noi

Dragi părinți,

Copiii sunt cei mai importanţi pentru fiecare dintre noi iar dinţii lor sunt prioritatea noastră! Noi ne propunem să nu tratăm doar “dinţii” ci să tratăm “dinţii copilului tău”.

Scopul nostru este să menţinem sau să restabilim sănătatea orală şi dentară a copilului tău prin educaţie sanitară şi tratamente de stomatologie pediatrică. Mai mult decât atât, experţii noştri în psihologie şi nutriţie  vor avea grijă să prevină sau să trateze eventualele probleme de fobie, teamă sau obiceiuri alimentare care pot afecta menţinerea sănătaţii orale pe termen lung.

Îngrijirea dinţilor trebuie să devină un comportament firesc care să facă parte integrantă a vieţii lui de adult. Acesta este motivul pentru care noi avem grijă în primul rând de obişnuirea copiilor cu deprinderile de igienă şi facilitarea contactului cu mediul în care tratamentele  de specialitate sunt realizate pentru ca ei să perceapă venirea la dentist ca o experienţă plăcută şi prietenoasă.

Suntem încântaţi de şansa de a putea trata copilul tău iar acest lucru ne responsabilizează în a face tot posibilul ca experienţa la dentist să fie una cât mai agreabilă, atât pentru copilul tău cât şi pentru tine personal.

Clinica noastră tratează în cea mai mare parte pacienţi care ne-au solicitat serviciile pe baza recomandărilor primite de la prietenii, colegii sau familiile lor, motiv pentru care te încurajăm să devii parte a acestei comunităţi.

Mulţumim pentru încrederea acordată!

– Echipa MB Dental

Dargi părinți,

Copiii sunt cei mai importanti pentru fiecare dintre noi iar dintii lor sunt prioritatea noastra! Noi ne propunem sa nu tratam doar “dintii” ci sa tratam “dintii copilului tau”.

Scopul nostru este sa mentinem sau sa restabilim  sanatatea orala si  dentara a  copilului tau prin educatie sanitara si tratamente de stomatologie pediatrica. Mai mult decat atat, expertii nostri in psihologie si nutritie  vor avea grija sa previna sau sa trateze eventualele probleme de fobie, teama sau obiceiuri alimentare care pot afecta mentinerea sanatatii orale pe termen lung.

Ingrijirea dintilor trebuie sa devina un comportament firesc care sa faca parte integranta a vietii lui de adult. Acesta este motivul pentru care noi avem grija in primul rand de obisnuirea copiilor cu deprinderile de igiena si facilitarea contactului cu mediul in care tratamentele  de specialitate sunt realizate pentru ca ei sa perceapa venirea la dentist ca o experienta placuta si prietenoasa.

Suntem incantati de sansa de a putea trata copilul tau iar acest lucru ne responsabilizeaza in a face tot posibilul ca experienta la dentist sa fie una cat mai agreabila, atat pentru copilul tau cat si pentru tine personal.

Clinica noastra trateaza in cea mai mare parte pacienti care ne-au solicitat serviciile pe baza recomandarilor primite de la prietenii, colegii sau familiile lor, motiv pentru care te incurajam sa devii parte a acestei comunitati.

Multumim pentru increderea acordata!

– Echipa MB Dental

Misiunea noastră

Pentru a oferi servicii complexe de înaltă ținută, clinică noastră beneficiază din 2012 de o echipă de stomatologie pediatrică de excepție, în care există, alături de medici dentiști, și specialiști psihologi și dieteticieni. Mai mult decât atât, alături de medicii dentiști pediatri, copilul tău poate beneficia de experiența altor medici specialiști în chirurgie orală, endodonție și parodontologie, care lucrează de peste 5 ani la MB DENTAL Clinic. Fiecare membru al echipei noastre participă cu maximum de implicare și devotament la rezolvarea celor mai competente și complexe probleme de care dinții copilului tău ar putea avea nevoie.

Echipa MB Dental Junior

Antinia Simion

stomatologie pediatrică

Cristina Mihaltan

stomatologie pediatrică

Daniela Ryffel

psiholog

Pin It on Pinterest