Contact

Adresa noastră este:

Cluj Napoca, Str. Meteor nr 4, sc. V, ap. 46 parter

Cartier Zorilor, Zona Sigma-Observator; intrarea este de pe prelungirea străzii Republicii.

Cum ajungeţi la noi?

  • Cu maşinaAjungeţi la sensul giratoriu de la Sigma Shopping Center (fosta clădire EIA). De la sensul giratoriu (intersecţia Calea Turzii – Observatorului) urcaţi pe Calea Turzii spre ieşirea din oraş 100 m şi viraţi prima la dreapta pe lângă Clădirea Bosh Center (str. Meteor).  Avansaţi 200 de m şi în prima intersecţie pe partea dreaptă veţi identifica MB Dental la parterul imobilului.
  • Cu autobuzul din centru: Autobuzul 35 până la Sigma Shopping Center, prima staţie din Observator. După coborâre, traversaţi strada la trecerea de pietoni şi mergeţi 100 de m pe strada care urcă spre Liceul de Informatică.
  • Cu autobuzul din cart. Grigorescu şi Mănăştur: Autobuzul 43 până la Sigma Shopping Center, ultima staţie din Zorilor care este şi capăt de linie. Urcaţi 100 de m pe strada care urcă spre Liceul de Informatică.
  • Pe jos din centru: Ajungeţi la capătul străzii Republicii, lângă clădirea Sigma Shopping Center, continuaţi să mergeţi înainte traversând strada Observatorului şi urcaţi spre Liceul de Informatică înca 100 de m.

Advertisements

.

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s