Intalnire profilactica la scoala Spectrum

În paralel cu proiectul desfășurat la grădinița Dumbrăvioara, clinica MB Center 4 Kids a organizat de curând și o întâlnire profilactică la școala Spectrum, unde copiii au fost foarte implicați și curioși să afle mai multe despre sănătatea dinților lor.

Pentru a-i convinge de importanța întreținerii unei bune igiene orale, le-am oferit un desen motivant cu Doctorul Măseluță, după care medicul stomatolog pediatru al clinicii noastre, dr. Elena Amariei, le-a făcut un instructaj despre periaj. Dovadă că a fost receptat cu interes, instructajul Elenei s-a lăsat cu o serie de întrebări pentru care s-au oferit imediat cele mai convingătoare răspunsuri.

Copiii au fost încântați să afle lucruri noi și să-și facă poze cu peștișorul Nemo, care ne-a însoțit în deplasare și de această dată. Pe lângă Nemo, s-a strecurat în poze și echipa MB Center, la cererea celor mici, desigur!

Până la întâlnirea viitoare pe care sperăm să o avem cu copiii, aceștia vor ști ce au de făcut pentru a avea grijă de dințișorii lor.

Să ne zâmbim cu bine!

Pin It on Pinterest