Nemo la gradinita clujeana “Dumbravioara”

Deși e mai scurtă decât vacanța de vară, vacanța de iarnă este, totuși, mult mai bogată în cadouri. Așteptat de toți copiii cuminți, Moș Crăciun și-a făcut datoria și anul acesta, numai că, fiind extrem de ocupat, a mai cerut ajutorul câtorva prieteni buni. Astfel, Nemo a fost însărcinat cu cadourile pentru preșcolarii de la grădinița clujeană „Dumbrăvioara”.

Fiindcă Moșul nu a avut loc în sanie pentru toate cadourile celor mici, Nemo i-a venit în ajutor, aducându-le copiilor periuțe, pastă de dinți și pașaportul de scafandru în care vor colecționa autocolante cu animale acvatice. Copiii știu că startul pentru găsirea comorii de pe insula dentiștilor a fost dat încă de luna trecută și că darurile primite de la Nemo cu ocazia Crăciunului sunt, de fapt, indiciile care îi vor ajuta să găsească această comoară. De aceea, suntem convinși că vor folosi corespunzător aceste „indicii” și că, dacă vor uita cumva să le folosească, părinții le vor reaminti să o facă. Comoara e foarte importantă și numai copiii care vor utiliza ceea ce le-a dăruit Nemo vor putea ajunde la ea.

Luna viitoare, Nemo se va întoarce în „Dumbrăvioară” pentru a plănui cu cei mici expediția către insula dentiștilor. Copiii vor desena, așa cum își imaginează ei, acest obiectiv strategic pe care și-au propus să-l cucerească ceva mai târziu, la ieșirea din iarnă, când vremea va fi prielnică expediției.

Până atunci, să ne zâmbim cu bine!

Pin It on Pinterest