Echipa

Pentru a oferi servicii complexe de înaltă ținută, clinica noastră beneficiază din 2012 de o echipă de stomatologie pediatrica de excepție, în care există, alături de medici dentiști, și specialiști psihologi  și dieteticieni.  Mai mult decât atât,  alături de medicii dentiști pediatri, copilul tău poate beneficia de experiența altor medici specialiști în chirurgie orală,  endodonție și  parodontologie, care lucrează de peste 5 ani la MB DENTAL Clinic. Fiecare membru al echipei noastre participă cu maximum de implicare și devotament la rezolvarea  celor mai competente și complexe probleme de care dinții copilului tău ar putea  avea nevoie.

Dr. Stefania Balint- Medic dentist stomatologie pediatrică

Dr. Ştefania Balint a absolvit Facultatea de Medicină Dentară, UMF  Cluj-Napoca.  A participat la stagii de pregătire practică în stomatologie în Austria, iar în prezent urmează cursurile de specializare ale rezidențiatului de ortodonție. Dragostea de a lucra cu cei mici i-a venit inca din facultate iar in prezent specializarea pe care o urmeaza ii ofera un strans contact cu copii si problemele lor ortodontice.  În cadrul Clinicii noastre, Dr. Ştefania Balint realizează tratamente de stomatologie pediatrică și ortodonție mobilizabilă pentru copii.

Dr. Roxana Balan- Medic dentist stomatologie pediatrică

Dr. Roxana Balan a absolvit Facultatea de Medicină Dentară, UMF Cluj-Napoca. S-a alaturat echipei noastre din anul 2014; a fost implicată în mai multe proiecte de profilaxie stomatologică care au avut ca scop educaţia pentru igiena orală a copiilor. Dragostea pentru copii şi firea sa prietenoasă cuceresc imediat micuţii pacienţi înlăturându-le orice urmă de frică.  În cadrul Clinicii noastre, Dr. Roxana Balan realizează tratamente de stomatologie pediatrică.

Daniela Ryffel – Psiholog

Daniela Ryffel a absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din Cluj-Napoca și Masteratul de Consiliere în Școală: Dezvoltare și sănătate mentală. Cu o experiență de 5 ani ca psiholog școlar la o grădiniță din Cluj-Napoca, Daniela e foarte pasionată de lucrul cu copiii și părinții și își dorește să pună un zâmbet pe fețele tuturor, mai ales atunci când îmbracă costumul Zânei Măseluță în cadrul clinicii noastre. Ea intervine la prima vizită a copilului la dentist având ca scop crearea unei relații pozitive cu mediul stomatologic, prevenția sau intervenția în anxietate și o colaborare de succes familie-stomatolog.

Carla Mihail – Specialist nutriționist-dietetician

Carla Mihail a  abosolvit specializarea Nutriție și Dietetică din cadrul Universității  de  Medicină  și  Farmacie  “Iuliu Hațieganu”  și  este în prezent  studentă  la  programul  de   masterat  Nutriția  și   calitatea vieții din cadrul aceleiași universități. Prin colaborarea cu MB Dental Junior,  își  propune  să   vă  ajute   cu   sfaturi  legate   de  alimentația sănătoasă și un stil de viață echilibrat.

 

Fiecare membru al echipei noastre își aduce aportul personal de experiență și profesionalism pentru ca împreună să constituie o echipă care să ofere confort și dinți sănătoși copilului tău. Pentru aceasta, te invităm să ne cunoști trecând pe la noi! 

 

 

Advertisements

.

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s