Echipa

Pentru a oferi servicii complexe de înaltă ținută, clinica noastră beneficiază din 2012 de o echipă de stomatologie pediatrica de excepție, în care există, alături de medici dentiști, și specialiști psihologi  și dieteticieni.  Mai mult decât atât,  alături de medicii dentiști pediatri, copilul tău poate beneficia de experiența altor medici specialiști în chirurgie orală,  endodonție și  parodontologie, care lucrează de peste 5 ani la MB DENTAL Clinic. Fiecare membru al echipei noastre participă cu maximum de implicare și devotament la rezolvarea  celor mai competente și complexe probleme de care dinții copilului tău ar putea  avea nevoie.

Dr. Stefania Balint- Medic dentist stomatologie pediatrică

stefania balintDr. Ştefania Balint a absolvit Facultatea de Medicină Dentară, UMF  Cluj-Napoca.  A participat la stagii de pregătire practică în stomatologie în Austria, iar în prezent urmează cursurile de specializare ale rezidențiatului de ortodonție. Dragostea de a lucra cu cei mici i-a venit inca din facultate iar in prezent specializarea pe care o urmeaza ii ofera un strans contact cu copii si problemele lor ortodontice.  În cadrul Clinicii noastre, Dr. Ştefania Balint realizează tratamente de stomatologie pediatrică și ortodonție mobilizabilă. pentru copii.

Dr. Roxana Balan- Medic dentist stomatologie pediatrică

Dr. Roxana Balan a absolvit Facultatea de Medicină Dentară, UMF Cluj-Napoca. S-a alaturat echipei noastre din anul 2014; a fost implicată în mai multe proiecte de profilaxie stomatologică care au avut ca scop educaţia pentru igiena orală a copiilor. Dragostea pentru copii şi firea sa prietenoasă cuceresc imediat micuţii pacienţi înlăturându-le orice urmă de frică.  În cadrul Clinicii noastre, Dr. Roxana Balan realizează tratamente de stomatologie pediatrică.

Mihaela Ciconi – Psiholog

mia ciconiMihaela Ciconi a absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din Cluj Napoca. Experiența în domeniul psihologiei și psihopedagogiei, precum și empatia și entuziasmul privind interacțiunea cu tinerii pacienți promit crearea unei relații optime atât cu aceștia cât și cu părinții lor, în vederea obținerii de beneficii pe termen lung pentru sănătatea întregii familii. În cadrul clinicii noastre, Mihaela Ciconi intervine la prima vizită a copilului la dentist, abordează copiii anxioşi,  facilitează contactul pacientului cu circuitul medical, tehnologic  dar și cu personalul de specialitate, în vederea unei abordări eficiente a proximei intervenții.

Diana Crișan – Specialist nutriționist-dietetician

diana suciuDiana Crișan face parte din prima generație de Specialiști Licențiați în Nutriție și Dietetică ai Universității de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca.  Este membră a Asociatiei Dieteticienilor din România, fiind și managerul unui centru de nutriție și dietetică de succes din Cluj-Napoca. În cadrul clinicii noastre,  Diana Crișan îi întâmpină cu spiritul său cald și matern pe micuții pacienți încă de la prima vizită la clinică, oferind consiliere specializată de nutriție și dietetică .

 

Fiecare membru al echipei noastre își aduce aportul personal de experiență și profesionalism pentru ca împreună să constituie o echipă care să ofere confort și dinți sănătoși copilului tău. Pentru aceasta, te invităm să ne cunoști trecând pe la noi! 

echipa tratamente stomatologice copii

Advertisements

.

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s