Educație pentru sănătate orală

Educație pentru sănăteta orală: de la cei mici până la cei mari!

Ca și clinică de stomatologie pediatrică, considerăm că este responsabilitatea noastră nu doar să tratăm problemele dentare ale copiilor, ci și să ne aducem aportul la prevenirea acestora atât direct, prin manopere specifice în cabinet, cât și indirect, prin educația pentru sănătate orală încă de la cele mai fragede vârste. Vizitele la grădinițe în scop educativ au devenit pentru noi un lucru obișnuit și foarte plăcut, deoarece ne face o mare plăcere să ne întâlnim cu cei mici într-un mediu mai relaxat, în care ei se simt în largul lor.

Anul acesta, pe lângă clasicele întâlniri cu copiii, ne-am dorit să interacționăm și cu părinții, să le oferim informații pe care noi le considerăm importante și să aflăm ce își doresc ei să știe și ce așteptări au ei de la un medic dentist pediatru.

La grădinița Playful Learning am avut o întâlnire placută și cu părinții copilașilor, în care am discutat aspecte legate de  îngrijirea dinților de la erupția primului dințișor de lapte până la erupția tuturor dinților permanenți. Ne-am bucurat să vedem interesul părinților pentru aceste teme și să răspundem întrebărilor lor.

Dorim să le mulțumim celor de la grădinițele Clubul Păpădiilor din Florești și Playful Learning din Cluj-Napoca pentru că ne-au primit la ei și sperăm să avem o colaborare și în viitor!

Acum, când vacanța se apropie cu pași repezi, le dorim copiilor zile cu soare și multă joacă, și să nu uite cele învățate de la noi! :)

Să ne zâmbim cu bine!

Dr. Ștefania Balint

Advertisements

About dentistcopii

Kids Dental Clinic Cluj
This entry was posted in Educatie in gradinite. Bookmark the permalink.