In sfarsit, pe insula!

Iată că momentul adevărului a venit iar copiii de la grădinița Dumbrăvioara au ajuns pe Insula Dentiștilor! Împărțiți în două grupe, aceștia ne-au vizitat la clinică, unde „vegetația” semăna mai degrabă cu mobila (e drept, diferită de cea de acasă) iar apa ce înconjura insula nu curgea … decât la robinet. Fiindcă și-au dat seama imediat că nu au de-a face cu o insulă tipică, a trebuit să le prezentăm în detaliu cum stau lucrurile pe insula noastră.

SONY DSC

Le-am propus, deci, un tur disciplinat al cabinetului, după care ne-am jucat suficient cât să identificăm împreună părțile componente ale unitului dentar (albinuța, bondarul etc.). Curând, am avut nevoie de un voluntar pentru realizarea unui periaj demonstrativ iar copiii nu ne-au dezamăgit. Voluntarul curajos le-a demonstrat colegilor săi că oamenii de pe insulă sunt foarte prietenoși cu dințișorii musafirilor.

La final, copiii au avut ocazia de a face poze cu „băștinașii” insulei, care îi așteaptă cu mare drag, oricând vor dori să revină în vizită. Cât despre comoară, așteptăm încă să-și dea singuri seama că ea nu se află pe insulă, ci la ei și că sclipește de fiecare dată când zâmbesc.

Să ne zâmbim cu bine!

Advertisements

About dentistcopii

Kids Dental Clinic Cluj
This entry was posted in Noutati despre noi and tagged , , , , . Bookmark the permalink.