Cum arata Insula Dentistilor?

Întâlnirea lunii ianuarie cu copiii de la grădinița clujeană „Dumbrăvioara” a fost foarte interesantă și extrem de productivă. Ioana Matea, psihologul MB Center 4Kids a organizat o „masă rotundă” cu cei mici, încercând să afle de la ei ce știu, ce nu știu și ce ar vrea să afle despre Insula Dentiștilor, acolo unde se află comoara în căutarea căreia vor pleca în curând.

Picture 003

Ioana le-a oferit micuților câteva piste de încredere pentru a putea găsi insula și pentru a descoperi comoara, invitându-i totodată să își deseneze propriile hărți. Copiii și-au luat sarcina în serios, desenând fiecare o imagine reprezentativă pentru Insula Dentiștilor. Având în vedere faptul că unii dintre ei nu au făcut cunoștință până acum cu medicul dentist, desenele sunt foarte inventive. Frumoase și originale, aceste desene au fost culese la final de către Ioana și date doamnelor educatoare pentru a putea fi expuse în grădiniță.

Picture 010

Părinții au astfel ocazia de a vedea cum își imaginează copiii lor Insula Dentiștilor. Ei nu vor fi singurii ce vor avea privilegiul de a vedea desenele, întrucât, cu ocazia zilei de 1 iunie, acestea vor fi transferate la clinica MB Center în cadrul unei expoziții la care vor avea acces și pacienții noștri.

Căutarea comorii de pe Insula Dentiștilor continuă și în lunile ce vin. Vă învităm să ne urmăriți cu atenție, sperând că descoperirea finală va fi pe măsura așteptărilor tuturor celor implicați în proiect!

Să ne zâmbim cu bine!

Advertisements

About dentistcopii

Kids Dental Clinic Cluj
This entry was posted in Noutati despre noi and tagged , , , , . Bookmark the permalink.