MB Center 4Kids la Expo Prichindel!

Astăzi s-a deschis Târgul Expo Prichindel la Sala Sporturilor „Horia Demian” iar echipa MB Center 4 Kids s-a mobilizat dis-de-dimineață pentru ca standul să fie gata de primirea vizitatorilor. Măsuța, scăunelele, instrumentarul de colorat și jucăriile pentru cei mici și-au găsit imediat locul în standul nostru și își așteaptă musafirii însoțiți de părinți, pentru care am pregătit pliante de informare cu privire la serviciile noastre de stomatologie pediatrică.IMG_2432

Părinții sunt ivitați să ni se adreseze cu încredere dacă vor să afle mai multe despre aceste servicii, mai ales că ne-am pregătit cu informații extrem de interesante referitoare la abordarea problemelor dentare ale celor mici. Le vom pune, astfel, la dispoziție detalii cu privire la posibilitățile oferite de clinica noastră – ca inhalosedarea copiilor în timpul tratamentului, spre exemplu –, precum și sfaturi de specialitate pentru întreținerea corespunzătoare a igienei orale a celor mici ș.a.m.d.

De la întâlnirea cu noi nu vor lipsi nici cadourile, fiindcă Nemo s-a pregătit și el de primirea vizitatorilor. Dacă nu l-ați cunoscut încă pe bunul nostru prieten Nemo, profitați de ocazia Expo Prichindel pentru a o face. Veți avea ocazia de a colora împreună brăduțul de iarnă și de a învăța noi lucruri despre dinții sănătoși și frumoși pe care trebuie să-i avem!

Vă așteptăm cu drag la târg de astăzi până duminică!

Să ne zâmbim cu bine!

Advertisements

About dentistcopii

Kids Dental Clinic Cluj
This entry was posted in Noutati despre noi and tagged , , , , . Bookmark the permalink.