MB Center 4Kids la Expo Prichindel!

Astăzi s-a deschis Târgul Expo Prichindel la Sala Sporturilor „Horia Demian” iar echipa MB Center 4 Kids s-a mobilizat dis-de-dimineață pentru ca standul să fie gata de primirea vizitatorilor. Măsuța, scăunelele, instrumentarul de colorat și jucăriile pentru cei mici și-au găsit imediat locul în standul nostru și își așteaptă musafirii însoțiți de părinți, pentru care am pregătit pliante de informare cu privire la serviciile noastre de stomatologie pediatrică.IMG_2432

Părinții sunt ivitați să ni se adreseze cu încredere dacă vor să afle mai multe despre aceste servicii, mai ales că ne-am pregătit cu informații extrem de interesante referitoare la abordarea problemelor dentare ale celor mici. Le vom pune, astfel, la dispoziție detalii cu privire la posibilitățile oferite de clinica noastră – ca inhalosedarea copiilor în timpul tratamentului, spre exemplu –, precum și sfaturi de specialitate pentru întreținerea corespunzătoare a igienei orale a celor mici ș.a.m.d.

De la întâlnirea cu noi nu vor lipsi nici cadourile, fiindcă Nemo s-a pregătit și el de primirea vizitatorilor. Dacă nu l-ați cunoscut încă pe bunul nostru prieten Nemo, profitați de ocazia Expo Prichindel pentru a o face. Veți avea ocazia de a colora împreună brăduțul de iarnă și de a învăța noi lucruri despre dinții sănătoși și frumoși pe care trebuie să-i avem!

Vă așteptăm cu drag la târg de astăzi până duminică!

Să ne zâmbim cu bine!

About dentistcopii

Kids Dental Clinic Cluj
This entry was posted in Noutati despre noi and tagged , , , , . Bookmark the permalink.