A fost dat startul pentru gasirea comorii “Dinti frumosi si sanatosi”!

După ce, în luna octombrie, am început colaborarea cu grădinița „Dumbrăvioara” în cadrul proiectului „Am dinți frumoși sănătoși”, în noiembrie am avut deja festivitatea de lansare a proiectului în prezența părinților. Curioși să afle mai multe despre activitățile în care se vor implica cei mici în căutarea comorii de pe insula dentiștilor, părinții au profitat de întâlnirea cu colegele noastre, asistenta Simona Dan și dieteticianul Diana Suciu. poza gradi(1)

Și pentru că un aport esențial în întreținerea unor dinți sănătoși, mai ales în perioada de creștere, îl reprezintă alimentația, Diana a ținut, în calitate de invitată specială a evenimentului, o prezentare extrem de interesantă pe această temă. Ea le-a explicat participanților care sunt riscurile la care își expun copiii în cazul în care nu sunt respectate regulile de bază ale alimentației acestora, precum și care sunt avantajele unei alimentații corecte. Deși nu avem nicio îndoială că părinții cunosc, în general, importanța unei alimentații corespunzătoare, suntem convinși, totuși, că Diana le-a dat ocazia de a afla noi informații legate de efectul direct al hranei asupra dentiției. Reacția pozitivă pe care am avut-o de la cei prezenți ne-a confirmat că subiectul întâlnirii a fost o reușită.

Dacă, la capătul acestei întâlniri, i-am cucerit pe părinți, nu ne rămâne decât să sperăm că vom face la fel și cu copiii, cu care ne vom vedea mai mult luna aceasta când cadourile de la Nemo se vor îndrepta către ei. Dacă vreți să aflați ce s-a gândit Nemo să le ofere micuților și cum vor fi primite cadourile, reveniți curând pe blogul nostru! Nu vor lipsi fotografiile!

Să ne zâmbim cu bine!

Advertisements

About dentistcopii

Kids Dental Clinic Cluj
This entry was posted in Educatie in gradinite and tagged , , , , . Bookmark the permalink.